VIDEO | Beți la volan: unul s-a oprit în șanț după ce a fugit de polițiști, iar altul a lovit o mașină parcată

Doi tineri s-au ales ieri cu dosare penale după ce au urcat la volan sub influenta alcoolului și au făcut accidente. Unul dintre ei a și fost urmărit în trafic de polițiști.

Poliţiştii Secției 6 Sarasău au fost sesizaţi că pe DN 19 a avut loc un accident soldat cu pagube materiale. La faţa locului s-a constatat că un tânăr de 32 de ani, din Baia Mare, care conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabilă şi a lovit o mașină dintr-o parcare. Întrucât şoferul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde i-au fost recolate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La rândul lor, poliţiştii Secției 7 Poliţie Suciu de Sus au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism. Persoana de la volan şi-a continuat deplasarea, motiv pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea sa. La scurt timp, şoferul autoturismului urmărit a pierdut controlul direcţiei de mers iar maşina a ajuns în şanţ. La volan a fost identificat un tânăr de 26 de ani din Cernești. În urma verificărilor s-a constatat că acesta nu are permis de conducere. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul Orășenesc Târgu-Lăpuș, unde i-au fost recoltate probe biologice. În ambele cazuri s-au făcut dosare penale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.