VIDEO | Sportivii de la CSM Știința Baia Mare sunt un exemplu că adevărata performanță în sport constă în mult efort depus la antrenamente

Sportivii de la CSM Știința Baia Mare sunt un exemplu că adevărata performanță în sport constă în mult efort depus la antrenamente. Chiar dacă sportivii nu se mai pot întâlni în această perioadă și nu pot susține un antrenament pe teren sau în sala de sport, aceștia dau dovadă de perseverență și afișează în mediul virtual antrenemantele zilnice, pe care le fac acasă.

Toți sportvii echipei de rugby, CSM Știința Baia Mare, continuă anrenamentele de susținere a condiției fizice, acasă. Însoțite de un mesaj de încurajare, fiecare sportiv afișează un alt gen de antrenament. Laurențiu Nică – pilier C.S.M.Știința Baia Mare: „Cea mai bună și rapidă metodă de a învăța un sport este să urmărești și să imiți campionii”

Taniela Maravunawasawasa – uvertură C.S.M.Știința Baia Mare:„Un sportiv adevărat e un cavaler în toate manifestările vieții”

Beka Bitsadze – flanker C.S.M.Știința Baia Mare:„Lumea aceasta este o mare sală de sport în care noi venim pentru a deveni puternici”

Alexandru Țiglă – mijlocaș la grămadă C.S.M.Știința Baia Mare: „Încetează să mai concurezi cu ceilalți. Întrece-te cu tine însuți”

Florian Roșu – linia a-II-a C.S.M.Știința Baia Mare: „Sportul reprezintă vigoarea vitală a umanităţii. „

Adrian Marian Apostol – aripă C.S.M.Știința Baia Mare:„Fac sport, gândesc frumos şi iubesc! Asta e reţeta fericirii.”

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.