Bătrânele singure vizitate de copii

Bătrânele singure vizitate de copii

Sub îndrumarea profesoarei Margareta Bledea elevii clasei a IV-a a şcolii generale din Sarasău au făcut azi 7 februarie o vizită bunicilor de la căminul de bătrâni. Aceştia şi-au propus să aducă o rază de lumină pe fetele bătrânilor cu prilejul zilei de 8 martie oferindu-le un program cu poezii şi cântecele dar şi câte o mică atenţie.

Azi elevii clasei a IV-a A de la Şcoala Generală din Sarasău, s-au gândit să le ofere o bucurie bătrânelor singure şi au sărbătorit ziua de 8 martie în avans. Piticii şi-au propus să le arate bunicelelor de la Căminul de Bătrâni din Sighet că venirea primăverii ar trebui să fie un prilej de fericire pentru toată lume, a au cântat şi au spus poezii iar la sfârşit au oferit beneficiarilor şi o mică atenţie.

Reacţia şi bucuria bătrânilor la primirea pachetelor au umplut de satisfacţie sufletul profesoarei Margareta Bledea şi a copiilor prezenţi la Căminul de bătrâni din Sighet. Copiii au promis că nu se vor opri aici, ei au susţinut că vor reveni în vizită la bătrânei ori de câte ori vor avea ocazia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.