Bărbatul la 40 de ani

Bărbatul la 40 de ani

 

 

Ieri în cadrul manifestărilor ce poartă genericul “Dialogul artelor”, Editura “Valea Verde” din Sighetu-Marmatiei, poetul, scriitorul şi jurnalistul Stefan Doru Dancus şi-a lansat ediţia a doua a romanului “Bărbatul la 40 de ani”.

Ieri 28 februarie, poetul, scriitorul şi jurnalistul Stefan Dorul Dancus, originar din Ieud, şi+a lansat ediţia a II-a a romanului “Bărbatul la 40 de ani”. Fraza cu fraza, pagina cu pagină, cu ironie şi autoironie bine strunite, romanul creează tabloul unei lumi în căutarea identităţii pierdute, unde pare că nimeni şi nimic nu poate fi mântuit, dar totul e salvat prin scriitura”.

Cartea e o sinteză de observaţii pertinente şi a fost lansată în decorul pânzelor în ulei semnate de pictorul Cristina Solea (absolventă a secţiei de arte plastice şi decorative a Universităţii de Nord din Baia Mare, profesoară la Sighetu-Marmatiei) şi de sculpturile sigheteanului Stefan Alexandru Balazs (autor al unor grupuri statuare pe teme religioase şi sociale expuse în diferite localităţi din ţară şi de peste hotare.

Şi pentru că “dialogul artelor” să fie întregit, fundalul sonor a fost oferit de tânără violonista Sebestyen Agnes, elevă a profesorului Alexandru Gavaller. Cartea scriitorului Stefan Doru Dancus Bărbatul la 40 de ani a atras şi multe păreri pro şi contra, un alt moroşan, Ioan Grosan, scria că este “o incursiune suis-generis în România zilelor noastre.

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.