VIDEO | Bani pentru amenajarea râului Săsar

Guvernul finanțează proiectele prioritare stabilite pentru județul Maramureș. Potrivit secretarului de stat în cencelaria prim -ministrului Orban, și președinte al Consiliului Județean Maramureș.Ionel Bogdan, pentru amenajarea râului Săsar în Baia Mare au fost alocate 2.450.000 de lei de la bugetul de stat pentru lucrările din acest an.

Cu acești bani vor fi finalizate încă două tronsoane ale acestui obiectiv aflat pe lista de priorități a Guvernului. Este vorba de zonele cuprinse între Podul Decebal și Podul Republicii, respectiv între Podul Culturii și Podul Viilor. De la începutul anului, au fost reabilitate alte două tronsoane cuprinse între Podul Republicii și Podul Unirii, respectiv între Podul Unirii și Podul Culturii.

Ionel Bogdan a precizat că această investiție este importantă pentru Baia Mare, deoarece asigură protecție în caz de inundații.  Ionel Bogdan, președintele ales al Consiliului Județean Maramureș a mai spus că multe proiecte importante pentru județul Maramureș se află pe lista de priorități a guvernului și se va asigura că vor primi finanțare și vor fi duse până la capăt la termenele stabilite de executiv.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.