Baia Mare: spatiile verzi, in atentia primarului Catalin Chereches

Baia Mare: spatiile verzi, in atentia primarului Catalin Chereches

La o saptamana dupa ce edilul Baii Mari a cerut firmei de salubrizare a orasului sa ia in serios problema curateniei in municipiu, Catalin Chereches ia de aceasta data atitudine fata de Serviciul Public Ambient Urban. Acesta a solicitat un program intens de intretinere a spatiilor verzi, care lasa de dorit in majoritatea zonelor din oras.

"Este absolut inacceptabil ca sambata si duminica sa nu se intretina parcurile municipiului Baia Mare. Este inacceptabil ca in mijlocul verii sa nu avem toate zonele verzi amenajate, iarba tunsa s.a.m.d. Trebuie sa recunosc ca s-a facut un test si nu voi deconta orice fel de lucrare facuta personal. De joi, voi verifica lucrarile si nu voi accepta lucrari care nu au fost executate asa cum le execut la mine acasa", a punctat primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches.

Astazi, Primaria Baia Mare a demarat un program care include realizarea a sase noi locuri de joaca in municipiu. De asemenea, si Piata Revolutiei urmeaza sa fie cuprinsa intr-un program. Primarul Catalin Chereches isi doreste ca blocurile din perimetrul Pietei Revolutiei si pana la cele din intersectia bulevardelor Unirii cu Bucuresti sa fie reabilitate astfel incat 90% din costuri sa fie suportate de Primaria Baia Mare si restul de catre cetateni, in functie de venituri. Mai mult, in proiectul de reabilitare al Pietie Revolutiei este cuprinsa si reamenajarea fantanii arteziene, pe care baimarenii o asteapta deja de prea multa vreme. Primaria Baia Mare si-a propus ca centrul nou al orasului sa fie reabilitat pana la sfarsitul acestui an.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.