Baia Mare: RUGBY – C.S.M. Ştiinţa Baia Mare – Steaua Bucureşti 43-16

Baia Mare: RUGBY – C.S.M. Ştiinţa Baia Mare – Steaua Bucureşti 43-16

C.S.M. Ştiinţa Baia Mare a întâlnit sâmbătă, pe teren propriu, în al doilea joc al play-off-ului SuperLigii la rugby, echipa Steaua Bucureşti. Băimărenii s-au impus categoric în faţa echipei bucureştene, cu scorul de 43 la 16.

În minutul 35 al meciului, scorul a fost de 15 la 3 pentru C.S.M. Ştiinţa Baia Mare. În prima repriză, elevii lui Apjok şi Lucaci au punctat prin două eseuri ale lui Bărcaşu şi Ene, în timp ce Wiringhi  a reuşit o transformare şi o lovitură de pedeapsă. La pauză, scorul a fost de 15 la 6 pentru băimăreni.

În repriza a doua, C.S.M. Ştiinţa a reuşit 4 eseuri prin Creţuleac, Ene, Wiringhi şi van Heerden. Oaspeţii au punctat doar de 2 ori, prin eseul lui Pătraşcu şi lovitura de pedeapsă a lui Vlaicu. Scorul final: 43 la 16 pentru băimăreni. "O victorie frumoasă de care aveam mare nevoie după dezamăgirea de la Constanţa unde am făcut greşeli multe. Am mai redus numărul greşelilor, deşi au fost mai puţine, eu sper să creştem, s-a văzut o diferenţă destul de mare între Baia Mare şi Steaua. Mă bucur mult pentru băieţi şi îi felicit pentru partidă", a declarat Eugen Apjok, antrenor C.S.M. Ştiinţa Baia Mare. "Un meci foarte greu, ne aşteptam ca Steaua să facă un meci bun după victorie din etapa trecută contra Timişoarei. Felicit colegii, am fost un grup unit şi am adus această victorie publicului numeros şi frumos care a fost alături de noi. Vreau să le mulţumesc", a spus jucătorul Ionuţ Botezatu, de la C.S.M. Ştiinţa Baia Mare

C.S.M. Ştiinţa va juca în etapa viitoare cu echipa de pe Bega în timp ce Steaua va întâlni Farul.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.