Baia Mare: O băimăreancă a foat prinsă cu produse furate dintr-un magazin

Baia Mare: O băimăreancă a foat prinsă cu produse furate dintr-un magazin

Miercuri, 29 august a.c., în jurul orei 12.00, dispeceratul jandarmeriei maramureşene a fost sesizat despre faptul că dintr-un supermarket situat pe strada Grănicerilor din localitatea Baia Mare, o persoană de sex feminin a sustras mai multe produse.
  La faţa locului s-a deplasat subunitatea operativă de jandarmerie care a identificat-o pe R. D. de 55 de ani din localitatea Tămaia ce este susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 208, 209 alin. 1 lit. e, Cod Penal.
   Făptuitoarea ajunsă în magazin şi-a pus în coşul de cumpărături o gamă largă de produse alimentare şi  nealimentare. În drum spre casa de marcat persoana în cauză a pus produsele într-o pungă aflată în coşul de cumpărături iar peste pungă a aşezat o plasă cu haine, cu intenţia de a scoate produsele din magazin fără să le plătească.
    Trece de casa de marcat fără a achita produsele însă, la ieşirea din magazin este oprită de către personalul de pază şi condusă în camera de odihnă până la sosirea jandarmilor.
   Prejudiciul cauzat în sumă de  146,72 lei a fost recuperat şi predat pe bază de dovadă reprezentantului magazinului.
   Dosarul cu actele premergătoare a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria  Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.