Baia Mare: consumul lunar de gaz, anuntat telefonic

Baia Mare: consumul lunar de gaz, anuntat telefonic

Consumatorii au din nou posibilitatea de a anunta telefonic consumul lunar de gaz. Aceasta informatie a fost facuta publica in cadrul intalnirii consiliului consultativ pentru protectia consumatorului, de catre comisarul-sef, Olivia Ardelean.

"Exista din nou aceasta posibilitate. Am fost personal la domna director a E.ON Gaz si mi-a confirmat ca exista aceasta posibilitate. Cei care doresc, pot sa faca personal citirea contorului si sa anunte iar factura va fi calculata exact dupa ceea ce au citit ei", mentioneaza comisarul-sef CJPC Maramures, Olivia Ardelean. Aceasta decizie a fost luata in urma sutelor de plangeri referitoare la facturile de regularizare emise de E.ON Gaz. Confuzi si speriati de facturile exagerat de mari, sute de maramureseni au apelat la Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor, in speranta ca pe facturile lor a fost strecurata o greseala. "Consumatorii au primit facturi cu valoare mare de plata si au venit la noi. In foarte multe cazuri, din pacate, nu le-am putut da dreptate dar au existat si cazuri in care consumatorii au avut dreptate, fie ca le-a fost defect contorul, fie ca pe a doua factura li s-a perceput sa plateasca din nou o cantitate de gaz pe care au achitat-o pe factura anterioara", explica Olivia Ardelean.

Consumatorii care mai au nelamuriri referitoare la facturile la utilitati si nu numai, sunt rugati sa depuna personal reclamatie la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Maramures astfel incat comisarii sa poata veni in sprijinul lor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.