Baia Mare: Accident grav de circulaţie, cu două persoane încarcerate, în această dimineaţă, pe DN 1C

Baia Mare: Accident grav de circulaţie, cu două persoane încarcerate, în această dimineaţă, pe DN 1C

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut în această dimineaţă, în jurul orei 04:00, pe DN 1C Baia Mare-Dej, la intrarea în Finteuş dinspre Satulung. Un autoturism în care se aflau trei persoane a ajuns în şanţul de pe marginea drumului. Cel mai probabil, şoferul a adormit la volan. În urma impactului, două persoane, soţ şi soţie, au rămas încarcerate. În maşină se mai afla şi fiica acestora, în vârstă de numai 12 ani, care a suferit la rândul ei leziuni grave. La faţa locului s-au deplasat trei echipaje de prim ajutor, echipaje de descarcerare şi de poliţie.

Operaţiunea de scoatere a celor două persoane dintre fiarele contorsionate ale maşinii nu a fost deloc uşoară. Pe tot parcursul intervenţiei nu s-au putut auzi decât strigăte de durere. "În urma apelului de urgenţă la 112, am participat la descarcerarea a trei victime, în urma unui accident rutier produs pe raza comunei Satulung.  A fost vorba de două persoane adulte şi o fetiţă de 12 ani. Intervenţia a fost destul de dificilă, dată fiind poziţia autoturismului", a declarat plt. major Daniel Onea din cadrul Gărzii de Intervenţie Şomcuta Mare.

Cel mai probabil, oboseala şi-a spus cuvântul iar şoferul autoturismului a adormit la volan. "Într-o clipită am auzit o bubuitură şi am ieşit afară din casă. I-am dus o pătură din casă la fetiţă că a zis că îi e rece", a povestit un localnic din Satulung. "Nu cred că a avut viteză mare dar probabil că a adormit la volan, la ora asta", a spus un altul. Cele trei victime au fost transportate la spital, cu leziuni grave la nivelul capului, toracelui şi coloanei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.