Baia Mare: 13 septembrie, următorul termen de judecată în cazul Adrian Sava

Baia Mare: 13 septembrie, următorul termen de judecată în cazul Adrian Sava

Adrian Sava, bărbatul care a îngrozit municipiul Sighetu Marmaţiei la sfârşitul lunii mai, prin crima comisă în cartierul Bogdan Vodă, va fi readus peste 19 zile în faţa instanţei de judecată. Curtea de Apel Cluj a decis la sfârşitul lunii iulie ca brăileanul să rămână în continuare după gratii, respingând recursul înaintat de Adrian Sava la ultimul proces.

Având în vedere faptul că la ultimele audieri nu s-au prezentat toţi martorii implicaţi în proces, magistraţii ar putea decide în luna septembrie o nouă prelungire a duratei de arestare preventivă şi, prin urmare, o nouă amânare a cauzei. "La data de 7 iunie 2011 a fost sesizat Tribunalul Maramureş cu dosarul privindu-l pe inculpatul Sava Adrian, fiind înregistrat sub numărul 5522/100/2011. A avut deja trei termene de judecată iar următorul termen de judecată fixat este 13 septembrie", a declarat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Maramureş, Codruţa Alb.

Magistraţii mai urmează să audieze în acest dosar încă patru martori după care abia apoi se vor putea pronunţa definitiv în cazul dosarului Adrian Sava. Inculpatul şi-a înjunghiat la sfârşitul lunii mai fosta amantă şi pe soţul acesteia, care a decedat la puţin timp după producerea tragediei. Din iunie şi până la ora actuală, brăileanul a avut trei procese, finalizate toate cu decizia de amânare a cauzei. Brăileanul şi-a menţinut stare de nervozitate chiar şi în timpul judecării cauzei, ameninţând-o pe fosta amantă inclusiv în sala de judecată, de faţă cu magistraţii. Când se va da o sentinţă definitivă şi irevocabilă în acest dosar, care va aduce liniştea în familia Feltman, rămâne de văzut.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.