Lupta dintre Internet Explorer şi Firefox văzută din România

Lupta dintre Internet Explorer şi Firefox văzută din România
Lansat la mijlocul lunii martie de către Microsoft, Internet Explorer 9 a ajuns deja la aproape 700.000 de download-uri în România. Cota de piaţă însă, de doar 3,09%, conform Stat Counter, este în continuare sub cea a IE 6, de 4,24%.
Lansat la mijlocul lunii martie de către Microsoft, Internet Explorer 9 a ajuns deja la aproape 700.000 de download-uri în România. Cota de piaţă însă, de doar 3,09%, conform Stat Counter, este în continuare sub cea a IE 6, de 4,24%, browser-ul care, după cum recunosc şi oficialii Microsoft, a rămas în memoria utilizatorilor drept nesigur şi instabil, cu mari probleme legate de securitatea informaţiilor. Datele sunt aferente perioadei martie 2011- august 2011.
"IE9 este cu totul altceva. Reprezintă reintrarea noastră în jocul browserelor foarte foarte rapide. Dacă e să vorbim despre IE6, nu trebuie să uităm că este un produs care are deja 10 ani. Să ne gândim ce alte produse software vechi de 10 ani mai folosim acum?", explică pentru gândul Tudor Galoş, Windows business group lead în cadrul Microsoft România. "Noi încercăm acum să schimbăm părerea multora din spaţiul online care au avut experienţe neplăcute cu browser-ele noastre mai vechi, în special cu IE6. Este o moştenire grea, dar, cei care îl încearcă sunt de acord că IE9 este un produs foarte bun", a adăugat el.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.