Autoturism de lux, suspect a fi furat din străinătate a fost descoperit la Vişeu de Sus

Autoturism de lux, suspect a fi furat din străinătate a fost descoperit la Vişeu de Sus

Lucrătorii IJPF Maramureş au depistat, pe raza localităţii Vişeu de Sus, un autoturism marca Audi A8, a cărui valoare de piaţă se ridică la aprox. 35.000 euro, suspect a fi  furat din străinătate.

          În baza unor date şi informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră din Vişeu de Sus au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de responsabilitate.
    Pe timpul acţiunii poliţiştii de frontieră au identificat şi oprit pentru control, pe raza localităţii Vişeu de Sus un autoturism marca Audi A8 înmatriculat în Germania, condus de un cetăţean grec, Prodromos D., în vârstă de 30 de ani.
         În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul  că maşina în cauză este reclamată furată din Germania din data de 09 mai 2011.
    Valoarea de piaţă a limuzinei de lux se ridică până la 35.000 de euro, aceasta a fost indisponibilizată la sediul IJPF Maramureş până la finalizarea cercetărilor 
         Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului grec dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de complicitate la furt.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.