Audit nou la Primaria Baia Mare

Audit nou la Primaria Baia Mare

Incepand cu saptamana viitoare, la Primaria Baia Mare va fi demarat un audit care are ca scop verificarea competentelor tuturor angajatorilor din cadrul institutiei. In cadrul auditului efectuat de o companie recunoscuta la nivel international, vor fi luate in calcul trei paliere: juridic, resurse umane si financiar.

"Mai mult decat atat, stiu ca arhitectul-sef al orasului are deja o imagine clara si are pregatit un raport asupra serviciului de urbanism. Cred ca intr-o scurta perioada va prezenta acest raport astfel incat cetatenii si dumneavoastra, consilierii, sa vedeti exact ce s-a gasit acolo si sa intram pe un fagas normal daca pana acum n-am fost in aceasta zona", a declarat primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches.

Noul primar a vorbit despre auditul de personal in cadrul primei sale sedinte de consiliu local. Cu acest prilej, inainte de a vota proiectele de pe ordinea de zi, Catalin Chereches a mentionat ca isi doreste o colaborare directa intre angajatii primariei astfel incat sa se munceasca mai mult in spirit civix si comunitar si mai putin politic. "Cred ca aceasta perioada de pana la alegerile din 2012 sa fie o perioada pe care si noi, cei din executivul primariei si dumneavoastra, cei din Consiliul Local sa putem arata baimarenilor ca ne intereseaza soarta acestui oras, lucru care de multe ori s-a si intamplat cu mici deficiente pe care, sa speram ca de acum inainte nu se vor mai intampla", a mai precizat primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches.

De asemenea, noul primar le-a cerut consilierilor locali sa faca parte din cat mai multe comisii locale, pentru o transparenta totala a ceea ce urmeaza sa fie facut pentru comunitate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.