VIDEO | Au fost finalizate lucrările la farmacia cu circuit închis a Serviciului de Ambulanță Județean Maramureș

Ziele trecute a avut loc recepția obiectivului de investiții „Amplasare modul tip container cu funcțiunea de Farmacie și Branșamente la utilități”, finanțat de Consiliul Județean Maramureș și destinat activității Serviciului de Ambulanță Județean Maramureș. Durata de realizare a obiectivului a fost de șapte luni, resursele tehnice și financiare fiind asigurate de către Consiliul Județean Maramureș. Valoarea totală a investiției s-a ridicat la suma de 405.511,50 lei (TVA inclus).

Până la această dată, Serviciul de Ambulanță Județean Maramureș nu a dispus de un spațiu legal autorizat pentru gestionarea și asigurarea cu medicamentele necesare pentru intervenții. Spațiul construit asigură funcționarea unei farmacii cu circuit închis, astfel încât activitatea Serviciului de Ambulanță Județean Maramureș să respecte condițiile impuse de legislația în vigoare.

„Am răspuns mereu afirmativ solicitărilor venite din partea SAJ Maramureș, care are dificila misiune de a asigura asistența medicală de urgență la nivelul județului. Sănătatea a fost tratată cu prioritate sub actualul mandat și vom continua să sprijinim orice demers de adaptare la cerințele tot mai crescute din domeniul medical, astfel încât maramureșenii să beneficieze de servicii de înaltă calitate”, a arătat Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.