VIDEO | Au fost alocați bani pentru reabilitarea acoperișului bazei de agrement din cadrul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Maramureș

Ministerul Tineretului și Sportului a alocat în acest an banii necesari reabilitării acoperișului bazei de cazare aflată în administrarea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Maramureș. Învelitoarea acoperișului a avut de suferit în urma unei furtuni puternice din anul 2017.

Au trecut trei ani de când Dorecția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș nu pate utilize toate spațiile de cazare destinate tinerilor, din cauza unei aprobleme apărute la acoperișul bazei de agrement.

”În sfârșit anul acesta, Ministeul Tineretului și Sportului ne-a alocat banii corespunzători să putem schimba acoperișul,  învelitoarea centrului de agrement, care a fost distrusă în 2017, în urma unei furtuni. Din cauza acestei probleme a trebuit să închidem la un moment dat etajul trei și să întrerupem alimentarea cu curent electric. Am reușit asta în sfârșit, acuma s-au terminat lucrările. Sperăm să primim bani și pentru reabilitarea etajului trei, ca să putem să repunem în mișcare toate spațiile de cazare”, spune Eniko Kriszanovski, director executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Maramureșre.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.