Ţigări în valoare de 23.400 lei, confiscate la frontiera de nord a României

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial a Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni specifice desfăşurate în zona de competenţă, 2.000 pachete cu țigări de contrabandă,  în valoare de 23.400 lei.

În data de 03.08.2020, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate. Astfel polițiștii de frontieră au descoperit în beciul unui imobil nelocuit, pe raza localității Lunca la Tisa, județul Maramureș, patru colete în care se aflau țigări de provenienţă  Duty-Free.

Baxurile au fost transportate la sediul Sectorului Poliției de Frontieră, iar în urma inventarierii s-a constatat ca acestea conțin 2.000 pachete de ţigări. Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 23.400 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.