Argint la box

Argint la box

 

Boxul sighetean s-a remarcat încă o dată la o competiţie de talie naţională. În perioada 13 – 19 martie 2011, la Brăila s-a desfăşurat turneul de box “Cupa României” pentru juniori. Şi la această competiţie boxul sighetean a continuat tradiţia rezultatelor bune şi foarte bune obţinute de-a lungul timpului. Cel mai bun rezultat obţinut de CSS Sighet a fost medalia de argint prin sportivul Sidău Marius Alexandru.

 

Boxerii legitimaţi la CSS Sighetu Marmaţiei şi pregătiţi de antrenorii Adrian Şteţca şi Claudiu Râşco au cucerit medalia de argint prin sportivul în vârstă de 15 ani Sidău Marius Alexandru, la categoria 63 de kg, elev al Grupului Şcolar pentru Industrie Mică şi Servicii.

Datorită evoluţiei spectaculoase Marius a fost convocat în Lotul Naţional de Box Juniori care îl are ca antrenor pe celebrul Titi Tudor “Prosop”.

La turneul desfăşurat în Brăila au mai participat şi sportivii: Sabadoş Dănuţ la categoria 48 kg care a obţinut locul 5, Nănăştean Dănuţ categoria 60 kg care a obţinut tot locul 5, Pop Raul şi Marina Valentin care au obţinut locul 6 la categoria 46 kg respectiv 57 kg.

"A fost primul turneu de nivel naţional la care patru sportivi au participat pentru prima dată, iar, evoluţiile lor ne dau speranţe pentru viitoarele Campionate Naţionale de Box Juniori din luna Mai, declară antrenorul Stetca Adrian

Antrenorii Şteţca Adrian şi Claudiu Râşco se declară foarte mulţumiţi de evoluţia elevilor lor şi speră la rezultate şi mai bune pentru Campionatele Naţionale de Seniori desfăşurate în perioada 27 martie – 4 aprilie unde vor participa doi sportivi sigheteni Logos Andrei şi Mihai Daniel.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.