Vital taie apa

Vital taie apa

Furnizorul de apă potabilă din Sighetu Marmaţiei după ce în urmă cu o săptămână a împărţit somaţii rău-platnicilor din municipiu, astăzi a trecut la acţiune debranşând de la reţeaua publică de apă toate blocurile care înregistrează datorii.

Samu Norbert, de la biroul urmărire şi executare a contractelor Vital SĂ a pornit dis de dimineaţă cu echipa sa din Baia Mare pentru a debranşa de la reţeaua publică de apă toate blocurile cu datorii. Au fot debranşate blocurile 14, 18 şi 20 din cartierul Independenţei, blocul 8 din Cuza Vodă, R5 din cartierul General Mociulski, blocurile 7, 18, 20, 23 şi 27 din Unirii, blocurile 1 şi 4 de pe alexandru Ivasiuc dar şi R4 de pe Popa Lupu. Oamenii sunt disperaţi şi declară că nu mai ştiu cum să procedeze pentru a-i determina pe vecinii lor rău platnici să îşi achite datoriile.

Atmosferă a fost una extrem de tensionată, iar unii dintre puţinii rău platnici care au coborât pentru a vedea de ce s-a strâns atâta lume, au trecut la insultarea echipei TV Sighet aflată la faţa locului.

Unii dintre cei care sunt la zi cu plata facturilor, au declarat că vor rupe sigilul pus de către angajaţii Vital.

Încercarea disperată a oamenilor de a-i determina pe cei de la Vital să nu întrerupă furnizarea apei potabile, era pe cale să producă victime.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.