VIDEO | ACTUALIZARE /ALERTĂ: Doi tineri au evadat din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș

Azi-noapte, doi tineri, ambii de 21 de ani, din Ucraina, au evadat din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș.

Atât în municipiul Baia Mare, precum și în tot județul, au fost instituite filtre, pentru prinderea persoanelor în cauză.

Semnalmente primul tânăr:

1,80 m înălțime, ochi albaștri, păr blond tuns scurt.

La momentul evadării acesta era îmbrăcat cu un tricou vișiniu, pantaloni trening negri cu dungă albă și avea șlapi în picioare.

Semnalmente cel de-al doilea tânăr:

1,70 m înălțime, ochi albaștri, păr șaten tuns scurt.

La momentul evadării acesta era îmbrăcat cu un hanorac verde-negru, pantofi sport de culoare negru, șapcă culoare neagră, pantaloni trening negri.

Cercetarile sunt continuate de Serviciul de Investigatii Criminale,
în vederea depistării persoanelor și tragerii la răspundere penală, pentru infracțiunea de evadare.

Cei care îi văd sunt rugați să sune de urgență la 112 sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.

ACTUALIZARE

În urma activităților investigativ operative desfășurate de către personalul M.A.I. cei doi bărbați evadați din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș au fost depistați pe raza comunei Desești.Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de evadare sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.