VIDEO | Agresivi verbal din pricina coronavirusului

Unii maramureșeni nu cred că există COVID-19. Astfel nu de puține ori persoanele care recomandă prevenția, autoritățile sau jurnaliștii care prezintă știri despre coronavirus sunt jigniți și înjurați.

La știri despre situația evoluției coronavirusului în țara noastră atât pe site-urile de socializare cât și pe site-urile ziarelor online sunt numeroase comentarii din partea unor persoane care îndeamnă cititorii să nu creadă în existența virusului, să nu poarte măști de protecție și să nu respecte distanțarea socială deoarece, susțin ei, este o manipulare, iar deseori comentariile sunt însoțite și de cuvinte jignitoare.

  • ”Mergeți… cu minciunile și manipulările voastre, nu știți cum sa faceți sa ne țineți în casă să vă faceți făcutele. Să vă fie rușine că lăsati oamenii fără loc de munca”, a scris un internaut.
  • ”Nu mai mințiți, eu una nu mai cred, totul este numai minciuni ne stresați și nu e bine”, a scris o femeie.
  • ”Voi chiar sunteti plătiți să promovați așa ceva”, a comentat un alt internaut.
  • ”Băgați lumea în depresie, rușine să vă fie”, a comentat o altă persoană.
  • ”Cu cât… vă plătesc pentru știrile astea false?”, a scris un alt bărbat.

Îi asigurăm pe cititorii și telespectatorii noștri că toate informațiile pe care le difuzăm sunt verificate din surse oficiale. Autoritățile recomandă în continuare respectarea măsurilor de protecție stabilite de specialiști pentru a nu ne pune în pericol nici pe noi și nici pe cei cu care interacționăm.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.