Agenții de turism au oferte tentante pentru minivacanța de Rusalii

Agenții de turism au oferte tentante pentru minivacanța de Rusalii

Profitand de orice zi libera de care beneficiaza romanii, pentru a-si creste vanzarile, agentiile de turism speculeaza ocaziile pentru o noua oferta. Astfel, tinand cont de faptul ca este pentru prima oara cand se acorda zi liber de Rusalii, pe plan national, reprezentantii din turism nu au stat prea mult pe ganduri si au lansat oferte speciale pentru aceasta minivacanta. Ofertele pe plan intern vizeaza in special litoralul romanesc si Valea Prahovei si pornesc de la 100lei/persoana pentru un sejur de trei nopti. Hotelierii de pe litoral nu scapa niciun prilej sa-i covinga pe romani sa vina la mare. Este pentru prima data cand au scos pe piata o oferta speciala de Rusalii. Si asta mai ales pentru ca luni este zi libera. Hotelierii sunt hotarati sa aduca un numar cat mai mare de turisti in acest weekend la mare. Si cum intr-o perioda de criza banii conteaza cel mai mult, au scos oferte care cuprind cazare pentru trei nopti. In Mamaia, la un hotel de doua stele, un astfel de pachet costa in jur de 170 de lei, la trei stele ajunge la cel mult 250 de lei. Pentru cei mai pretentiosi exista oferte la patru stele, unde trei nopti de cazare nu costa mai mult de 350 de lei. Oferte bune sunt si in sudul litoralului. La Neptun, acelasi pachet la un hotel de trei stele poata fi achizitionat cu 80 de lei. Pachetele turistice pot fi cumparata de cei interesati prin agentiile de turism din toata tara. Pe langa cazare, hotelierii ofera mese festive de Rusalii si programe artistice.
  Cei care nu vor sa ramana in tara pot opta si pentru oferte turistice in afara Romaniei, Bulgaria fiind una dintre destinatiile puse la bataie de turoperatori.
 
Pachetele turistice pot fi cumparata de cei interesati prin agentiile de turism din toata tara. Pe langa cazare, hotelierii ofere mese festive de Rusalii si programe artistice.Ofertele hotelierilor nu au ramas fara ecou. Rezervarile au inceput deja sa curga si pachetele s-au vandut destul de bine spun reprezentantii agentiilor de turism.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.