Absolvenți sigheteni….la întalnirea de 45 de ani de la terminarea liceului!

Absolvenți sigheteni….la întalnirea de 45 de ani de la terminarea liceului!

 Astazi intr-una din salile de clasa ale Liceului Regele Ferdinand a avut loc o adevarata sarbatoare. Intalnirea de 45 de ani de la terminarea liceului a promotiei 1966. ,, Pentru că am fost împreună atunci când ideile şi visele prindeau contur, când începeam să ne construim propriul drum, pentru că am petrecut împreună ani minunaţi de liceu, avem deosebita bucurie să retrăim împreună clipe minunate. Este un moment unic în viaţă să participi la o întâlnire de 45 de ani de la absolvirea liceului” au declarat cu emotie absolventii anului 1966. Cu totii au fost bucurosi sa vada ca s-au strans in numar destul de mare, 40 de colegi din doua clase si 5 profesori.
 Foştii profesori au strigat cataloagele şi cei prezenţi au expus, pe scurt, aspecte din viaţa şi activitatetea lor. Fostele eleve au ajuns, toate la varsta pensionarii. Unii barbati mai sunt, încă, în activitate. Toţi cei prezenţi  au declarat insa ca s-au realizat în viaţă chiar daca nu toti au ales sa fie invatatori, s-au calificat în diverse domenii de activitate, au ales meserii precum cele de ingineri, medici, profesori sau funcţionari. Unii dintre absolventi au readus în memoria celor prezenţi multe întâmplări,  unele hazlii, din perioada liceului.
 La final cu totii si-au urat  cu lacrimi in ochi numai bine, sanatate si sa fie prezenti la viitoarele întâlniri, indiferent câţi ani vor apăsa pe umerii lor de acum incolo.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.