Sighetu Marmatiei: Parcare inundata, cetateni ramasi fara apa din cauza exploziei unei conducte de apa potabila

Sighetu Marmatiei: Parcare inundata, cetateni ramasi fara apa din cauza exploziei unei conducte de apa potabila

 Astazi, in jurul orei 7:00, a avut loc o explozie pe conducata de apa potabila de pe strada Ioan Mihaly de Apsa.  Apa a iesit la suprafata si a inundat parcarile de pe marginea soselei.  Reprezentantii firmei  Vital SA  sustin ca de vina pentru producerea nefericitului eveniment sunt conductele de apa care sunt foarte vechi. Pret de mai bine de jumatate de zi locuitorii din centrul municipiului au ramas fara apa potabila.
  Conform declaratiei reprezentantului firmei frunizoare de apa potabila  Vital SA, Ioan Negruti, conductele de apa potabila care alimenteaza zona centrala a orasului, dateaza din anul 1966, iar singura modalitate de a evita astfel de incidente, pe viitor, ar fi inlocuirea lor cu  noi conducte. Acest imperativ  nu revine insa firmei furnizoarei de apa potabila. 
 Azi, una dintre conducte s-a fisurat si apa a  iesit la suprafata  si a inundat zona de parcare pentru masini din centrul municipiului. Pe tot parcursul  lucrarilor de reparatii, locuitorilor din zona, le-a fost sistata furnizarea apei potabile.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.