Acţiuni de verificare a respectării măsurilor de protecţie sanitară, în zonele aglomerate din judeţul Maramureş

Şi în acest sfârşit de săptămână, sub autoritatea Instituției Prefectului poliţiştii maramureşeni împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ANSVA, ANPC, Ministerul Muncii, vor desfăşura acţiuni de verificare, cu efective mărite, în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, pieţe, terase, precum şi în mijloacele de transport în comun.

La activităţile desfăşurate în cursul zilei de ieri, 10 iulie a.c., au participat peste 310 efective, care au verificat 69 de societăţi comerciale şi au legitimat peste 350 de persoane. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3.600 lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală şi la Legea 61/1991 în context COVID–19.

Forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

Oamenii legii fac apel către cetăţeni să respecte măsurile de protecţie sanitară şi distanţare fizică pentru a-şi proteja propria sănătate şi viaţă, dar şi pentru a-i proteja pe toţi cei din jur!

Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.