VIDEO | A fost aprobat “Protocolul medical” pentru reluarea competițiilor de fotbal

Comitetul de Urgență FRF a decis aprobarea protocolului medical pentru reluarea competițiilor de fotbal amator și modificarea documentului care reglementează desfășurarea competițiilor fotbalistice Liga 1, Liga 2 și Cupa României în contextul pandemiei COVID-19, ținând cont de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății.

Decizia Comitetului de Urgență a fost luată având în vedere Ordinul din data de 7 iulie 2020, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 604 din 09 iulie 2020, emis de Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății. Astfel, a fost aprobat “Protocolul medical pentru reluarea competițiilor de fotbal amator”.

Obiectivul acestui protocol îl reprezintă asigurarea sănătății persoanelor implicate precum și reducerea la minim a riscului infectării cu SARS-CoV-2 pentru:jucători și familiile lor; staff tehnic, medical și familiile lor,  staff suport și administrativ și familiile lor.

Tot recent, a fost aprobată și modificarea “Protocolului medical pentru desfășurarea competițiilor”, conform ultimelor reglementări ale autorităților.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.