558.000 de lei alocați de CJ Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș

Printre finanțările aprobate de aleșii județeni în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean Maramureș din luna iulie se numără și cele alocate capitolului de siguranță a cetățeanului. Astfel, 558 mii de lei vor merge către Serviciul Public Județean Salvamont Maramureș.

Din cei 558 mii lei, 340 mii de lei vor fi utilizați pentru dotarea serviciului cu două autoutilitare, care vor face posibilă intervenția salvamontiștilor maramureșeni în zonele montane greu accesibile. Totodată, 150 mii de lei se vor aloca pentru continuarea reparațiilor la baza de salvare de la Mogoșa, un punct important de întâlnire a salvatorilor montani. Prin restul sumei de 68 mii de lei va fi finanțată elaborarea unor studii necesare pentru construcția Bazei Salvamont Cavnic.

Șeful administrației județene a arătat că susține continuarea investițiilor în dotarea Serviciului Public Salvamont Maramureș care, deși a fost recent înființat sub această formă, și-a dovedit deja utilitatea prin numeroasele acțiuni și misiuni de salvare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.