VIDEO | 51 de cazuri noi de Coronavirus în Maramureș

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat astăzi un nou bilanț al infectărilor cu Covid-19. Record tragic pentru România. Au fost înregistrate 2.121 de noi infectări și 73 de persoane au murit în ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului. În Maramureș încă 51 de persoane au fost confirmate pozitiv la virusul SARS COV-2.

Astăzi în România avem un număr record și la capitolul persoane aflate în stare gravă și internate la Terapie Intensivă, 608.

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, 43 de misiuni. Cele 52 de efective au procedat la verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, la menținerea ordinii și siguranței publice la respectarea măsurii de carantinare de către persoanele aflate în locațiile declarate. Au fost verificați cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă peste 40 de agenți economici. Pe perioada executării misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate nouă persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

Au fost aplicate, în context, sancțiuni contravenționale de peste 1000 lei. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța fizică de protecție sanitară și măsurile de igienă stabilite de către specialiști.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.