VIDEO| 3,2,1…..ultimele detalii se pun la punct cu 24 de ore înainte de  inaugurarea Cinematografului ”Mara”

 Ultimele detalii, ultimele retușuri se pun la punct cu 24 de ore înainte de marea inaugurare a Cinematografului ”Mara” din Sighetu Marmației. Pentru ca spectatorii să se bucure de vizionare în cele mai bune condiții, o întreagă echipă lucrează de zor pentru a pregăti sala de cinematograf, echipamentul necesar pentru proiecții, dar și alte detalii care țin de o bună administrare a unei săli de cinematograf.

Vineri, 29 noiembrie, de la ora 14:00 va avea loc inaugurarea oficială a Cinematografului ”Mara”. Peste 200 de invitați se vor bucura de vizionarea în premieră a filmului românesc ”Cardinalul”, printre care se vor regăsi oficialități locale, oameni de cultură, dar și reprezentanți ai presei locale.

”A fost un proiect foarte ambițios, felicit administrația locală pentru implicare, toată lumea a fost pentru realizarea acestui proiect pentru sigheteni. Cu ajutorul celor de la Event Movie Cluj Napoca, cei care s-au ocupat de echipamente și preiau această sală imediat ce terminăm toate lucrările de reabilitare și ultimele retușuri vor fi gata. Ovidiu Călin, patronul firmei mi-a făcut surpriza și a anunțat data de 29 noiembrie pentru inaugurare. Suntem în grafic, însă și sperăm că sighetenii se vor bucura în acest weekend de cele mai noi filme apărute pe piață”, spune Ioan Șuștic, director la Urbana.

Cinematograful are în momentul de față capacitatea de 262 de locuri, urmând ca săptămâna viitoare să mai fie montate trei rânduri de scaune, până la capacitatea de 300 de locuri.  Primele 200 de bilete s-au vândut în câteva ore de la deschiderea casieriei online. Casieria este deja deschisă și în incinta cinematografului, amplasată la intrarea laterală a cinematografului. Prețurile biletelor oscilează între 14 și 17 lei.

”Noi nu am putut interveni foarte mult pe această clădire fiind una de patrimoniu și sunt anumite detalii pe care nu le-am putut modifica cum ar fi marmura de la intrare. Va fi căldură și am încercat să creăm toate condițiile pentru a avea parte de un cinematograf la cele mai înalte standarde”, spune Ioan Șuștic.

Spectatorii vor găsi aici și popcorn, nachos și sucuri. Primul film va rula vineri, 29 noiembrie, de la ora 17:00.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.