VIDEO | 18 tineri antreprenori sigheteni, beneficiază începând de acum,  de un Start-Up de câte 25.000 de euro

 18 tineri antreprenori sigheteni, beneficiază începând de acum  de un Start-Up de câte 25.000 de euro prin proiectul derulat de către Primăria Sighet, denumit ”ROMarmația-abordare integrată a sărăciei și excluziunii sociale”,  cu o valoare totală de 4,5 milioane de euro.

Proiectele de afaceri declarate câștigătoare sunt extrem de diverse: cosmetică, închiriere costume populare, bistro urban, utilaje construcții, spălătorie auto, mobilă, atelier confecții, club de joacă pentru copii, spălătorie profesională, lucrări in piatră, servicii curățenie clădiri, mini salon SPA, spălătorie self service, coafor, lucrări amenajare interioare, vopsitorie auto, etc.
”Aportul financiar al proiectului Primăriei Sighet este nerambursabil si va constituii, cu siguranță, începutul extrem de fericit al unor afaceri, a înființării a peste 60 de locuri de muncă și a susținerii inițiativei unor tineri întreprinzători. Aproape o jumătate de milion de euro au făcut 18 sigheteni gata de pornirea unei afaceri”, a declarat primatul Horia Scubli

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.