14 chioşcuri noi, destinate comercializării produselor industriale, au fost inaugurate în Piaţa Agroalimentară din Sighetu Marmaţiei

14 chioşcuri noi, destinate comercializării produselor industriale, au fost inaugurate în Piaţa Agroalimentară din Sighetu Marmaţiei

În urma numeroaselor sesizări venite din partea cetăţenilor, cât şi a producătorilor, Primăria Sighetu Marmaţiei a amenajat un spaţiu special pentru 14 chioşcuri, destinat comercializării produselor industriale. Oamenii spun ca sunt multumiti de conditiile de munca, insa mai trebuie sa se obisnuiasca si sighetenii cu noua locatie.
    "Produsele industriale vor fi vândute în aceste chioşcuri. Amplasarea acestora într-o zonă bine determinată urmăreşte separarea comercializării produselor industriale de cele alimentare. Este o piaţă agroalimentară şi trebuie să se ţină cont de acest specific. Prin amplasarea acestor chioşcuri am reuşit să creăm condiţii mult mai bune pentru vânzarea produselor alimentare, declara administratorul Pietei Agroalimentare Virgil Codrea.   
Oamenii spun ca deocamdata sunt multumiti de noile conditii de munca. Problemele vor aparea abia la iarna, deoarece chioscurile nu sunt incalzite.
  Virgil Codrea declara ca prin constructia acestor chioscuri vor fi protejate si spatiile verzi din jurul pietei fiind astfel blocat accesul cumparatorilor care pana acum tranzitau nestingheriti pe spatiul verde.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.