VIDEO | 10 medalii obținute de Gold Stars Baia Mare la Campionatul Național de Înot Masters, din Ungaria

Gold Stars Baia Mare revine în forță. Nu mai puțin de 10 medalii au obținut sportivii la Campionatele Naționale de Înot Masters – Gyula, Ungaria.

Asociația Club Sportiv Gold Stars Baia Mare a participat la Campionatele Naționale de vară în bazin descoperit desfășurat în Gyula, Ungaria. Evenimentul a avut loc în perioada 26-28 iunie, în bazin olimpic (50 m), fiind prezenți 258 de înotători legitimați la 47 cluburi din România, Serbia, Slovacia și Ungaria. Deşi reprezentat doar de doi sportivi, clubul băimărean și-a îmbogățit palmaresul cu 10 medalii.

Delia Ana Kovacs, categoria 40-44 de ani, a cucerit 7 medalii, dintre care 5 de aur și 2 de argint: locul I în probele de 100 m liber, 100 m spate, 50 m bras, 200m spate, 200 m mixt, precum și locul II la 50 spate și 50 m fluture.Hitter Istvan, categoria 40-44 de ani: 2 medalii de argint în probele de 50 m bras și 200 m liber. Monika, Lorand, Norbert și Istvan Hitter au cucerit locul III în proba de ştafetă a familiilor.

După o absenţă de 4 luni din sfera competițională, băimărenii reușescsă se impună. Ungaria este cunoscută ca având o îndelungată tradiție în lumea înotului, evenimentul din Gyula marcând aniversarea a 50 de ani de înot masters din ţara vecină.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.