10 cupluri din Sighetu Marmaţiei au sărbătorit duminică 50 de ani de casnicie

10 cupluri din Sighetu Marmaţiei au sărbătorit duminică 50 de ani de casnicie

10 cupluri din Sighetu Marmaţiei au sărbătorit duminică 50 de ani de casnicie.  Acestia au avut parte de un tratamant pe masura evenimentului. Au fost plimbati pe centrul municipiului cu limuzina, au avut oportunitatea sa isi reinnoiasca juramintele si au fost rasplatiti cu  o petrecere organizata la unul dintre restaurantele sighetene.
Iniţiativa organizării acestui eveniment, unic până acum la nivelul oraşului nostru, le aparţine membrilor Clubului Oamenilor de Afaceri din PNL, filiala Sighetu Marmaţiei. ”Aceasta este prima noastră acţiune, dar nu va fi ultima a declarat viceprimarul Ovidiu Nemes.
Cuplurile au fost alese din baza de date a Primăriei Sighet. Din cele 25 de cupluri identificate, doar 10 au putut sa beneficieze de surprizele pregatite de Clubul Oamenilor de Afaceri din PNL celelalte perechi avand diferite probleme de sanatate.  Evenimentul a debutat cu o slujba religioasa la Biserica cu hramul “Mihail si Gavriil” si a continuat cu o plimbare la Gradina Morii unde cuplurile au avut ocazia sa imortalizeze clipele minunate pe care le-au trait. Emotionati si cu sufletul mereu tanar, cele 10 cupluri ne-au dezvaluit secretul unei casnicii frumoase traite in 50 de ani.
Petrecerea de final a fost organizata la unul dintre restaurantele sighetene unde viceprimarul Ovidiu Nemes a recompensat mirii cu cate o diploma de excelenta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.