10.000 pachete de ţigări ascunse în valize și podeaua mașinii, descoperite de poliţişti la un cetăţean maghiar

10.000 pachete de ţigări ascunse în valize și podeaua mașinii, descoperite de poliţişti la un cetăţean maghiar

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au descoperit 10.000 pachete de ţigări în 15 valize și podeaua dublă a unei autoutilitare. Șoferul mașinii, un cetăţean maghiar, este cercetat în prezent pentru contrabandă.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Detaşamentului Sprijin Operativ și al Biroului CIT al IJPF Satu Mare au desfășurat astăzi o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile de provenienţă ucraineană. În jurul orei 10.00, lucrătorii noștri au oprit pe comunicaţia Petea – Satu Mare, o autoutilitară marca Mercedes Vito, înmatriculată în Ungaria și condusă de cetăţeanul maghiar Zoltan B., în vârstă de 29 de ani.
La controlul efectuat în compartimentul de marfă al mașinii, poliţiştii de frontieră au descoperit mai multe valize în care se aflau ţigări. Autoutilitara a fost condusă la sediul IJPF Satu Mare. În urma controlului amănunţit s-a constatat că în 15 valize aflate în mașină se află ţigări provenite din magazine tip duty free ucrainene şi altele cu timbru fiscal ucrainean, mărcile Jin Ling și Viceroy. Mai mult, autoutilitara avea o podea dublă, în care erau ascunse alte 3.500 pachete de țigări. În total, în mașină au fost descoperite 10.000 pachete de ţigări – 6.000 Jin Ling și 4.000 Viceroy. 
Șoferul este cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de contrabandă, iar ţigările și autovehiculul au fost ridicate în vederea confiscării.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.