ZIUA FEMEII: Cum își doresc sighetencele să petreacă de 8 martie

ZIUA FEMEII: Cum își doresc sighetencele să petreacă de 8 martie

 Se apropie Ziua femeii, motiv pentru care localurile din Sighet au început deja să vină cu oferte pentru doamne şi domnişoare. Sighetencele sunt de părere că 8 martie este o zi specială şi trebuie sărbătorită într-un mod aparte, aşa că se aşteaptă la o surpriză din parte soţilor sau iubiţilor. Ieşirile în oraş sunt în topul preferinţelor.

Unele sighetence au făcut deja o tradiţie în a ieşi în oraş de Ziua femeii. Doamnele sunt de părere că trebuie răsfăţate măcar o zi pe an şi scoase în oraş ca să se distreze. Pe lângă o floare sau un cadou din partea persoanei iubite sau a copiilor, femeile râvnesc şi la o seară petrecută într-un local, fie o cină romantică, fie o ieşire cu prietenii într-o atmosferă de sărbătoare.
„Nu ştiu deocamdată, dar aici în localitate de obicei. Depinde de surpriză, dacă e de ieşit, cu plăcere. Anul trecut am ieşit cu un grup de prieteni. E neapărat nevoie să sărbătorim”, este de părere o femeie.
„Cred că pe aici, aşa, în zonă, la magazine o să sărbătoresc. Anul trecut am sărbătorit foarte frumos la un local. E frumoasă ziua de 8 martie, ne-o facem şi noi măcar o dată pe an”, spune o altă sigheteancă.
„Cu soţul acasă cred că o să sărbătoresc, dar sper să şi ieşim undeva, cam asta îşi doresc toate femeile, să iasă undeva, dar depinde de soţ. Anul trecut a fost plecat soţul în străinătate şi am fost singură cu copiii”, povesteşte o tânără.
Mai sunt şi doamne care mărturisesc că vor petrece 8 martie acasă, în sânul familiei. Aşa s-au obişnuit în fiecare an, fapt pentru care nu simt nevoia de a sărbători într-un mod aparte această zi.
„Nu ştiu încă sigur, dar cred că acasă. Eu nu m-am gândit la nimic special, poate soţul”, afirmă o altă femeie.
„Acasă cu nepoţica voi petrece 8 martie. Şi anul trecut am sărbătorit tot la fel”, mărturiseşte o altă femeie.
Unele localuri din Sighet au pregătit pentru doamne şi domnişoare petreceri cu stripperi, pentru ca ziua de 8 martie să fie una de neuitat şi să aibă parte de un show spectaculos în compania unor dansatori desăvârşiţi. Anul trecut, astfel de petreceri au fost în topul preferinţelor doamnelor între 25 şi 45 de ani, care s-au distrat de minune în compania stripperilor şi au petrecut o seară specială. Acestea au dansat şi au petrecut până la orele dimineţii.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.