Zi festivă la Grupul Scolar pentru Industrie Mica si Servicii din Sighetul Marmatiei

Zi festivă la Grupul Scolar pentru Industrie Mica si Servicii din Sighetul Marmatiei

La Grupul Scolar pentru Industrie Mica si Servicii din Sighetul Marmatiei se sarbatoresc Zilele Portilor Deschise. Evenimentele au debutat ieri, 5 mai, cand elevii claselor a XI-a au pregatit pentru absolventi, traditionalele panglici si se vor incheia maine, 7 mai, prin premierea participantilor la diferitele concursuri organizate.
In perioada 5-7 mai Grupul Scolar pentru Industrie Mica si Servicii din Sighet e in sarbatoare. Elevii scolii, alaturi de cadrele didactice organizeaza in aceasta perioada mai multe activitati educative, dar si concursuri pe diferite tematici si domenii. Evenimentele au debutat  ieri, 5 mai, cand elevii claselor a XI-a au inmanat absolventilor tradititionalele panglici. Astazi s-au desfasurat mai multe concursuri si activitati pe diferite teme. Astfel, a fost organizat un concurs pentru sloganul, Logo-ul si denumirea scolii dar si concursuri de dans si desene. De asemenea pe tot parcursul zilei de azi sunt in desfasurare diferite laboratoare: de teatru, fotografie, gastronomie, ateliere mestesugaresti dar si un festival de film. Nu lipsesc de la aceasta manifestare nici competitiile sportive. Seara se va incheia cu un concurs karaoke si bineinteles o discoteca in aer liber.
In cursul zilei de maine vor fi premiati castigatorii diferitelor concursuri care se vor intoarce acasa cu diplome, medalii si cupe, dar mai ales cu o experienta inedita pentru elevii acestui grup scolar, care,  cu siguranta vor transforma in traditie acest eveniment.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.