Emoţii de absolvent

Emoţii de absolvent

Seria evenimentelor dedicate absolventilor claselor a XII-a au continuat si astazi, de aceata data la Grupul Scolar Forestier. Elevii din ani terminali au primit cu mari emotii panglicile confectionate special pentru ei de catre colegii lor mai mici cu un an.
    Profitând de ultimele lor clipe in calitate de liceeni, elevii din clasele a XII-a din cadrul Grupului Scolar Forestier au strabatut astazi, în acorduri de serenadă, coridoarele şcolii. Vizibil emotionati absolventii şi-au luat rămas bun de la colegii, diriginţii şi profesorii care le-au fost alături la bine şi la greu în ultimii patru ani. Directorul adjunct al institutiei Buciuta Livia ne-a declarat ca desi evenimentul are loc in fiecare an, este diferit de fiecare data, iar despartirea de cei pe care i-a indrumat timp de patru ani nu este deloc usoara.
  Imbracati elegant si mandri ca au ajuns la aceasta etapa, elevii ne-au declarat ca abia asteapta banchetul de adio. Aici vor putea sa demonstreze cat au fost de uniti in acesti patru ani. Cei care nu au reusit sa socializeze pana acum spun o vor face cu aceasta ocazie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.