Zeci de controale privind prevenirea răspândirii coronavirusului

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii coronavirusului.

La activitățile desfășurate au participat 108 polițiști din cadrul IPJ Maramureş, jandarmi, poliţişti de frontieră, poliţişti locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai DSVSA, de la Protecția Consumatorilor și de la ITM.

Astfel, la nivelul județului Maramureş, echipele mixte de control au executat opt acțiuni punctuale. În cadrul acestor activităţi au fost verificate 44 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 19  mijloace de transport și au fost legitimate 491 de persoane. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.000 de lei.

Autoritățile le recomandă cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.