WEEKEND CU FOC: Cinci incendii au avut de stins pompierii maramureșeni la sfârșitul săptămânii trecute

WEEKEND CU FOC: Cinci incendii au avut de stins pompierii maramureșeni la sfârșitul săptămânii trecute

 Cinci incendii au stins pompierii maramureșeni la sfârșitul săptămânii trecute. Au luat foc și încăperi ale unor locuințe, dar și coșuri de fum.

Vineri, militarii Secției de Pompieri Vișeu de Sus au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în dormitorul unei locuințe. Focul a distrus pereții din lemn, electrocasnice, obiecte de mobilier și îmbrăcăminte. Tot pompierii vișeuani, alături de pompierii voluntari din Poienile de sub Munte, au intervenit pentru stingerea unui incendiu la un utilaj forestier.  
Duminică, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un coș de fum. Detașamentul de Pompieri Baia Mare a avut de stins un incendiu pornit cel mai probabil din cauza unui horn supraîncălzit. Incendiul a cuprins acoperișul unei case, iar din cauza faptului că în apropiere se afla altă casă, focul a cuprins și acoperișul acesteia. Intervenția a durat mai bine de o oră și jumătate. 
Cea din urmă intervenție a pompierilor maramureșeni a fost la un incendiu din localitatea Hovrila, în camera un ei locuințe.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.