Weekend cu foc – ce intervenții au avut pompierii maramureșeni

În șase cazuri au fost solicitați să intervină pompierii maramureșeni la sfârșitul săptămânii trecute. Au stins și incendii de vegetație, și la coșuri de fum.

Vineri, pompierii sigheteni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o instalație de rumeguș. În aceeași zi, pompierii vișeuani au lichidat un incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe. Din fericire a ars doar funinginea din coșul de evacuare. La rândul lor, militarii băimăreni au stins un incendiu în Lăpușel, în urma căruia au ars două hectare de vegetație uscată.

Sâmbătă, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu în urma căruia au ars 3 hectare de vegetație uscată. Un incendiu de vegetație a izbucnit și în Săpânța, duminică. L-au stins pompierii din Sighet. Flăcările au distrus 15 hectare de vegetație. Tot duminică, pompierii băimăreni au intervenit în Baia Sprie, unde un coș de fum a luat foc. Flăcările au ars doar funinginea din coșul de evacuare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.