VREME CU TOANE: În weekend e posibil să avem lapoviță

VREME CU TOANE: În weekend e posibil să avem lapoviță

 Vreme închisă, rece, cu precipitații. Cam așa arată prognoza meteo pe următoarele zile în județul Maramureș.

Meteorologii anunță precipitații și temperaturi sub zece grade în următoarele zile, cu maxime situate între 3 și 9 grade, iar în weekend sunt posibile chiar și precipitații sub formă de lapoviță.
”Vemea va deveni instabilă, de la noapte așteptăm precipitații sub formă de ploaie, sâmbătă se pot transforma chiar în lapoviță trecător. Cantitățile de precipitații vor fi în jur de 10 litri pe metru pătrat. Temperaturile sunt normale pentru această perioadă, acestea nu vor depăși în următorul interval de timp 10 grade Celsius”, precizează meteorologul Maria Pop, de la stația meteo din Sighet.
 Potrivit prognozei meteo vremea rămâne instabilă și săptămâna viitoare.
”După ce vine primăvara astronomică, mai așteptăm să iasă și soarele, dar încălzire semnificativă nu așteptăm deocamdată. Încă temperaturile rămân sczute în aceste zile”, adaugă Maria Pop.
Ziua de vineri aduce vreme în general frumoasă, dar răcoroasă. Maximele vor fi de la 3 la 9 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea așteptăm minime de la minus 5 la minus 1 grad.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.