Vrei să-ţi petreci sărbătorile pe Valea Prahovei? Care sunt tarifele pentru pachetele turistice

Vrei să-ţi petreci sărbătorile pe Valea Prahovei? Care sunt tarifele pentru pachetele turistice
Hotelierii şi proprietarii de vile şi pensiuni din staţiunile de pe Valea Prahovei scot la vânzare pachete turistice speciale pentru Crăciun şi Revelion, tarifele începând de la 300 de lei, pe lângă cazare şi mic dejun unele oferte incluzând cină festivă, acces SPA sau program artistic.
În staţiunile de pe Valea Prahovei, preţurile pachetelor turistice de Crăciun pornesc de la 300 de lei de persoană şi ajung la câteva sute de euro, în funcţie de condiţiile de cazare şi de beneficiile incluse în oferta hotelierilor.
Astfel, la Buşteni două nopţi de cazare cu mic dejun, masă tradiţională de Crăciun, acces la piscină, saună şi jacuzzi într-un hotel de trei stele costă 301 lei de persoană.
La Azuga, un complex hotelier de trei stele are un pachet turistic care costă 443 de lei de persoană şi care include trei nopţi de cazare cu mic dejun, cină festivă în Ajunul Crăciunului, dejun festiv de Crăciun, acces gratuit la tenis de masă, jocuri Wii şi 20 la sută reducere la telegondola din staţiune.
Tot la Azuga, patru nopţi de cazare cu demipensiune şi acces SPA într-un hotel de cinci stele costă, de Crăciun, 433 de euro de persoană.
Pentru pachetele turistice de Revelion, preţurile în staţiunile de pe Valea Prahovei sunt, în unele cazuri, duble comparativ cu cele de Crăciun.
Astfel, hotelul de trei stele din Buşteni care oferă un pachet turistic de Crăciun cu 301 lei de persoană a pregătit pentru Revelion o ofertă al cărei preţ este de 399 de euro şi care include trei nopţi de cazare cu pensiune completă, cină festivă de Revelion, acces gratuit la jacuzzi, saună, piscină şi internet.
Hotelul de cinci stele din staţiunea Azuga care de Crăciun vinde un pachet turistic cu 433 de euro de persoană are o ofertă identică pentru Revelion, la preţul de 755 de euro.
La Sinaia, hotelul de trei stele care de Crăciun are o ofertă 580 de lei a pregătit pentru Revelion un pachet turistic al cărui preţ este de 1.449 de lei de persoană şi care include patru nopţi de cazare în cameră standard, mic dejun, cină festivă de Revelion şi cină festiv în prima zi a anului 2012, divertisment, acces la saună şi la jacuzzi.
Unii proprietari de pensiuni de pe Valea Prahovei au oferte pentru grupuri de turişti. La Buşteni, spre exemplu, o pensiune de trei stele, cu o capacitate de 25 de persoane, poate fi închiriată de Revelion cu 3.000 de euro. Pentru aceşti bani turiştii beneficiază de trei nopţi de cazare plătite şi una gratis.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.