Video|Vital continuă actualizarea contractelor

Societatea Vital invită toți utilizatorii serviciilor sale care dețin branșamente individuale la bloc și case și care au contracte încheiate anterior lunii aprilie 2013 să se prezinte în vederea actualizării acestora.

Procesul de actualizare a contractelor de furnizare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare se realizează conform graficelor stabilite. Astfel pentru utilizatorii din localitățile unde operează Vital  actualizarea contractelor se face la sediile agențiilor: Baia Sprie, Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Târgu Lăpuș, Tăuții Măgherăuș, Seini, Cavnic, Șomcuta Mare și Ulmeni.

Pentru utilizatorii din Baia Mare actualizarea contractelor se face la sediul societății din strada Gheorghe Șincai nr.21 și la casieria de pe bulevardul Republicii nr. 62, la Biroul de Relații cu Publicul, de luni până joi  în intervalul orar 07.30 – 16.00 și  vineri în intervalul 07.30 – 13.30, la Biroul de Relații cu Publicul din cadrul casieriei de pe bulevardul Republicii nr. 62, luni – joi,  în intervalul 07.30 – 16.00 și  vineri între 07.30 – 13.30.

Reprezentanți societății Vital precizează că actualizarea contractelor este impusă de noile dispoziții legale în vigoare în domeniul serviciului de alimentare cu apă și de canalizare. Pentru întocmirea contractului, este necesară prezența titularului dreptului de proprietate sau a dreptului de folosință, sau a împuternicitului notarial al acestuia, cu act de proprietate sau contract de închiriere, original și copie, act de identitate, original și copie.

Pentru detalii suplimentare privind actele necesare în vederea actualizării contractului, puteți contacta Biroul Relații cu Publicul la numerele de telefon: 0262 – 213.574, 0262 – 213.575.

  • Branșamente individuale:

Bulevardul Decebal nr. 12,18,20, bulevardul Republicii nr. 26 – 99, strada Grănicerilor nr. 84 – 103, strada Ion Luca Caragiale, strada Iza, strada Nisiparilor, strada Olteniei, strada Păltinișului nr 18 – 72, strada Valea Rosie, Aleea Mărăști

  • Case parțial:

Strada Aurel Vlaicu, strada Carpați, strada Chioarului, strada Cireșelor, strada Cuprului, strada Dumbravei, strada Emil Racoviță, strada Forestierilor, strada Fructelor, strada Grănicerilor, strada Lăcrămioarelor, strada Marinarilor, strada Mărului, strada Nisiparilor, strada Padurarilor, strada Păltinișului, strada Traian Demetrescu, strada Tudor Vladimirescu, strada Tâmplarilor, strada Turbinei, strada Vasile Lucaciu, strada Valea Rosie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.