Video|Comandant nou, pentru 6 luni, la Batalionul 612 Artilerie Antitanc Maramureş

La Batalionul 612 Artilerie Antitanc Maramureş a avut loc luni ceremonialul militar de predare a funcţiei de comandant de batalion. După intonarea Imnului de stat al României, a urmat o scurtă prezentare a activităţii împuternicitului la comandă. Este vorba despre locotonent-colonelul de artilerie şi rachete Ioan-Alexandru Orban, şef secţie planificare activităţi operaţionalizare şi evaluare instrucţie la Comandamentul Diviziei 4 Infanterie Gemina. Are 44 de ani şi s-a născut în Cluj-Napoca, iar de-a lungul carierei a fost apreciat numai cu calificativele foarte bun şi excepţional.

A urmat apoi ceremonialul de predare a comenzii şi a drapelului de luptă al Batalionului 612 Artilerie Antitanc Maramureş, respectiv luarea în primire a acestora de către noul comandant.

Cel mai emoţionant mesaj a aparţinut lui Dănuţ-Gabriel Dănilă, colonelul care a predat funcţia de comandant al batalionului, unde, spune el, satisfacţiile au fost pe măsura provocărilor. Ca un adevărat soldat, nu s-a lăsat înfrânt de emoţii şi a transmis mesaje de determinare celor care i-au fost camarazi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.