Alianța 2020 USR – PLUS va candida la alegerile europarlamentare

După decizia Biroului Electoral Central, am depus contestație la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde am obținut o decizie favorabilă definitivă. Judecătorii au aplicat atât litera cât și spiritul legii, arătându-ne, încă o dată, că nu există democrație fără justiție. Indiferent care ar fi fost decizia instanțelor, am fi respectat-o și am fi acționat în consecință.

Alianța 2020 USR – PLUS va candida cu cei mai competenți oameni pe care România i-a propus vreodată pentru Parlamentul European. Scopul nostru este să devenim principala forță politică a țării și să scăpăm România de vechiul mod de a face politică, doar pentru interesele unui grup. Este rușinos și o bătaie de joc la adresa plătitorilor de taxe ca în 2019, la 30 de ani de la Revoluția din decembrie 1989, să nu avem autostrăzi, spitale moderne, școli și grădinițe decente, în condițiile în care unii se îmbogățesc nejustificat doar de la țeava banilor publici.

Vom stopa hoția și incompetența și vom demostra că se poate fără ele. Meritocrația și transparența sunt valori care stau la baza Alianței 2020 USR – PLUS, valori pe care le vom implementa în administrația publică central și locală.

Haideți alături de noi: https://www.usr.ro/inscriere/

Conducerea Filialei USR Maramureș

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.