Mai mulți credincioși de la Parohia ortodoxă nr. 1 din Sighet au mers ieri în fața sediului Poliției municipiului Sighetu Marmației unde au oficiat o slujbă. Motivul ar fi dorința enoriașilor de a intra în posesia clădirii în care funcționează poliția, hotărârea de retrocedare fiind definitivă și irevocabilă. Întrucât parohia nu a intrat încă în posesia acestei proprietăți, credincioșii au luat decizia să se deplaseze ei acolo ca să se roage să se facă dreptate.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș spun că retrocedarea acestei proprietăți urmează să se definitiveze la finalizarea formalităților de cadastru.

”Ieri, în jur de 20 de persoane s-au deplasat în fața sediului Poliției municipiului Sighetu Marmației unde au oficiat o slujbă. Motivul are legătură cu retrocedarea unei părți din terenul și clădirile în care își desfășoară activitatea polițiștii din Sighetu Marmației, retrocedare care urmează să se definitiveze la finalizarea formalităților de cadastru”, a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.