Amenzi de 7.500 de lei și 10 certificate de înmatriculare reținute

Poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş au făcut mai mlte controale pe șosele în weekend. Au dat zeci de amenzi și au tras pe dreapta la timp, înainte de a face vreun accident, un șofer care avea o alcoolemie de 0,98 la mie.

Un echipaj de ordine şi siguranţă publică a oprit pentru verificări în weekend un tractor care transporta cu semiremorca peste 16 mc material lemnos. Întrucât cantitatea de material lemnos nu corespundea cu cea înscrisă în avizul de  însoţire, vehiculul a fost indisponibilizat la sediul Ocolului Silvic Firiza. Verificările poliţiştilor au relevat că tractorul efectua un transport pentru o societate comercială din Seini, astfel că aceasta a fost sancţionată contravenţional și s-au confiscat peste 10 mc de material lemnos.

O altă acţiune organizată de poliţiştii din oraşul Tăuţii Măgherăuş a vizat depistarea şoferilor care conduc autovehicule cu defecţiuni tehnice. În colaborare cu reprezentanți ai Registrului Auto Român Maramureş, poliţiştii au verificat mai multe autovehicule. S-au dat 30 de amenzi, în valoare de aproximativ 7.500 de lei. Totodată, au fost reţinute 10 certificate de înmatriculare şi au fost ridicate două seturi de plăcuţe de înmatriculare.

Tot în weekend, polițiștii au oprit pentru verificări, pe DN 1C, un autoturism condus de un băimărean de 61 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul  a fost condus la Centrul Medical de Permanență Seini unde i-au fost recoltate probe de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.