Victorie clară pentru Minaur, care termină turul pe locul 2

CS Minaur s-a descurcat foarte bine în meciul disputat pe Stadionul “Viorel Mateianu” sâmbătă, trecând cu 4-0 de CSM Satu Mare, în ultima etapă a turului din seria a 10-a. Băimărenii au deschis repede scorul prin Serediuc, apoi au majorat diferență printr-un gol de generic de la centrul terenului, marcat de Mircea Donca (min. 14), astfel că misiunea echipei antrenate de Dorin Toma a devenit mult mai ușoară – relatează site-ul minaur.ro

Minaur a continuat să atace, a mai marcat o dată până la pauză, prin Serdeiuc și a mai avut și alte ocazii de poartă, dar la cabine s-a intrat cu 3-0. După reluare, tot Minaur este cea care înscrie, prin Zete, dar disputa este ușor mai echilibrată, oaspeții încercând să pună și ei probleme.

S-a terminat 4-0, iar CS Minaur termină turul de campionat pe locul al doilea. Un tur din care mai sunt de jucat câteva meciuri, toate amânate. Pe 14 noiembrie este programată prima etapă din retur, când Minaur va întâlni pe teren propriu Progresul Șomcuta Mare. Va veni o pauză până în luna martie a anului viitor.

Sursa: minaur.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.