Victor Ponta in Baia Mare: "Noi avem un primar foarte bun la Sighet dar trebuie sa castigam si in alte localitati"

Victor Ponta in Baia Mare: "Noi avem un primar foarte bun la Sighet dar trebuie sa castigam si in alte localitati"

Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, si presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, se afla astazi in municipiul Baia Mare. Scopul vizitei este conferinta de alegeri a organizatiei municipale PSD care va incepe la ora 18:00 la Teatrul Municipal din Baia Mare.

La ora 16:00, la sediul Partidului Social Democrat va avea loc sedinta birourilor de conducere a Uniunii Social Liberale Maramures dupa care, la ora 18:00, la Teatrul Municipal va incepe conferinta de alegeri. Presedintele Victor Ponta este asteptat sa ajunga la sediul PSD Maramures in jurul orei 16:30.

UPDATE: Presedintele PC Daniel Constantin a ajuns la sediul PSD Maramures la ora 16:30 iar Victor Ponta, liderul social democratilor la ora 17:00.

Presedintele PSD Victor Ponta a multumit organizatiei judetene pentru invitatia in municipiul Baia Mare la alegerile organizatiei municipale a PSD. Insa nu alegerile de astazi, nici cele din data de 21 august nu constituie motivul adevarat al vizitei, spune acesta. Obiectivul principal il reprezinta alegerile locale din 2012. "Imi doresc si aveti posibilitatea la modul foarte concret sa castigati in Maramures Consiliul Judetean, si primaria municipiului resedinta de judet si majoritatea primariilor si majoritatea absoluta in Consiliul Judetean si in acelasi timp sa ne pregatim pentru alegerile parlamentare. Daca vor fi mai repede, cu atat mai bine. Daca nu, cel mai tarziu vor fi la anul in toamna, alegeri parlamentare care aproape sigur nu se vor mai desfasura dupa sistemul actual. Foarte posibil ca cel care iese pe primul loc in colegiu sa mearga in Parlament, ceea ce eu consider ca e corect. Dar asta inseamna ca deopotriva social decocratii, liberalii si conservatorii trebuie sa desemnati in fiecare colegiu omul cel mai bun care iese pe primul loc", a declarat liderul social democratilor, Victor Ponta.

Victor Ponta le-a dat de inteles pesedistilor ca victoria poate veni doar de la o colaborare buna intre membrii de partide. De asemenea, Ponta a mai dat certitudinea ca alianta USL nu se va destrama cel putin pana in 2016. "Apelul meu pentru dumneavoasta este, desi stiu ca este aproape imposibil in Maramures, sa treceti peste toate orgoliile si lucrurile din trecut. Cred ca avem de facut un lucru important impreuna pentru Maramures si pentru Romania, nu doar sa scapam de PDL ci mai ales sa reconstruim tot ceea ce e de reconstruit si eu cred ca putem sa facem lucrul asta. N-am fost intotdeauna un judet cu rezultatele pe care ni le doream", a mai spus Ponta. Mai mult decat atat, din discursul sau de la partid nu a fost exclus nici fostul edil al Baii Mari, Cristian Anghel, nici primarul municipiului Sighetu Marmatiei, Eugenia Godja, fata de care Victor Ponta a avut de spus doar lucruri pozitive. "Eu l-am apreciat foarte mult pe domnul Anghel. Noi avem un primar foarte bun la Sighet, cred ca trebuie sa castigam si la Lapus si in multe alte localitati la fel de importante", a sustinut Ponta.

Daniel Constantin, presedintele PC a precizat ca motivul vizitei sale in Maramures este acela de a consolida relatiile dintre conservatori si penelisti, relatii care in ultima perioada au fost mult prea tensionate.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.