Vameşii testaţi profesional

Vameşii testaţi profesional
In urmatoarea perioada sunt anuntate disponibilizari si in randul vamesilor, iar acestia vor trebui sa sustina un concurs pentru a+si continua activitatea in cadrul Autorităţii Naţionale a Vămilor. In acest sens au fost emise un numar de 1800 de preavize, in urma carora vor parasi institutia un numar de 600 de angajati.
Deşi, mai este puţin până la data examenului de testare profesională, preşedintele A.N.A.F. a emis ordinul pentru aprobarea bibliografiei necesare pentru pregătirea examenului de testare profesională a angajaţilor din cadrul Autorităţii Naţionale a Vămilor, doar in urma mobilizarii acestora prin intermediul presei. In acest sens au fost emise deja peste 1.800 de preavize, în urma cărora vor părăsi instituţia un număr de 600 de angajaţi.
Deşi angajaţii au fost anunţaţi că urmează să susţină un examen în vederea testării competenţei lor profesionale, până ieri 12 iulie aceştia nu au primit legislaţia după care sa se pregăteasca în vederea susţinerii acestuia. Sindicatul „Pro Lex” a sesizat în scris acest aspect, iar in urma mediatizarii acestui fapt, preşedintele A.N.A.F. a emis ordinul pentru aprobarea bibliografiei. Sindicalistii sunt de parere ca bibliografia propusa de presedintele ANAF este una incompleta.
Angajaţilor Autorităţii Naţionale a Vămilor nu le-a rămas altceva de făcut decât să se pregătească pentru concurs, fiecare cum ştie mai bine.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.